Зміст

ПЕРЕДМОВА

1 Підприємства для обробки і переробки молока

  • Класифікація підприємств
  • Характеристика підприємств для обробки і переробки молока

2 Загальне обладнання для переробки молока

  • Класифікація машин і обладнання підприємств молочної промисловості
  • Загальні вимоги до обладнання молочної промисловості
  • Санітарна обробка молочного обладнання

3 Транспортування молочних продуктів

  • Класифікація  обладнання
  • Обладнання для транспортування молока

4 Механічна обробка молока і молочних продуктів

  • Класифікація обладнання
  • Фільтри
  • Сепаратори
  • Гомогенізатори

5  Зберігання молока та молочних продуктів

6  Теплове оброблення молока та молочних продуктів

  • Класифікація обладнання для теплового оброблення молока
  • Обладнання для теплового оброблення молока та молочних продуктів
  • Охолодження молока
  • Пастеризація молока
  • Стерилізація молока

7  Розлив та фасування молока і рідких молочних продуктів

  • Класифікація обладнання
  • Основні види тари і пакувальних матеріалів для молока і молочних продуктів
  • Обладнання для розливу молока і молочних продуктів у скляні пляшки
  • Обладнання для фасування молока і молочних продуктів у картонну тару
  • Обладнання для фасування молока і молочних продуктів у поліетиленові пакети

8 Фасування та пакування грузлих, твердих і сипучих молочних продуктів

  • Автомати для пакування грузлих молочних продуктів
  • Обладнання для пакування твердих молочних продуктів
  • Автомати для фасування сухого молока і сипучих молочних продуктів

Контрольні запитання та тести

Список рекомендованої літератури

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*