Зміст

ВИРОБНИЦТВО ЦІЛЬНОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

1 Виробництво питного молока

1.1 Технологія виробництва питного молока

1.2 Показники питного молока

1.3 Вади питного молока

2 Виробництво питних вершків

3 Біохімічні і мікробіологічні основи виробництва кисломолочних продуктів

4 Загальна технологія кисломолочних продуктів

5 Спеціальні технології виробництва кисломолочних продуктів

5.1 Технологія виробництва кефіру

5.2 Технологія виробництва простокваші

5.3 Технологія виробництва ряжанки

5.4 Технологія виробництва ацидофільного молока

5.5 Технологія виробництва сметани

5.6 Технологія виробництва кисломолочного сиру

5.7 Технологія виробництва сиркових виробів

6 Резервуари для виготовлення кисломолочних продуктів

7 Механізація виробництва кисломолочних сирів та сиркових виробів

7.1 Класифікація обладнання

7.2 Обладнання для виробництва та обробки згустку

7.3 Обладнання для охолодження сиру

7.4 Обладнання для виробництва сирної маси

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*