Зміст

ПЕРЕДМОВА

  1. Зміни в м’ясі після забою
  2. Мікробіологічні процеси в м’ясі
  3. Функціонально-технологічні властивості  м’яса
  4. Структура і механічні властивості
  5. Поліпшення функціонально-технологічних властивостей м’ясної сировини
  6. Органолептичні властивості
  7. Фізичні властивості м’яса
  8. Екологічна безпека м’яса і м’ясних продуктів
  9. Контрольні запитання та тести

 

 

4 Comments

  1. Taxi moto line
    128 Rue la Boétie
    75008 Paris
    +33 6 51 612 712  

    Taxi moto paris

    Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote
    the book in it or something. I think that you could do with some pics
    to drive the message home a little bit, but instead of that,
    this is magnificent blog. A great read. I’ll certainly be back.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*