Список рекомендованої літератури

  1. Антипова Л.В., Глотова И.А., Рогов И.А. Методы исследования мяса и мясных продуктов. – М.: Колос, 2001. – 570 с.
  2. Береза И.Г. Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных. – Киев.: Урожай, 1991. – 270 с.
  3. Корнюшко Л.М. Оборудование для производства колбасных изделий. Справочник – М: Колос, 1993. – 304 с.
  4. Машини та обладнання переробних виробництв: Навч. посібник/ О.В. Дацишин, А.І. Ткачук, Д.С.Чубов та ін.., За ред. О.В. Дацишина.- К.:Вища освіта, 2005. – 159 с.
  5. Машины и аппараты пищевых производств/ С.Т. Антипов, И.Т. Крестов, А.Н. Остриков и др.: В 2 кн. – М.: Высшая шк., 2001. – Кн. 1. – 703 с.; Кн. 2. – 608 с.
  6. Механізація переробної галузі агропромислового комплексу: Навч. посібник / О.В. Гвоздєв, Ф.Ю. Ялпачик, Ю.П. Рогач, М.М. Сердюк. – К.: Вища освіта. 2006. – 479 с.
  7. Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва: Навч. посібник / П.С. Берник, З.А. Стецько, І.П. Паламарчук, В.В. Яськов, І.А. Зозуляк. – Львів: Львівська політехніка, 2004. – 336 с.
  8. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості / І.С. Гулий, М.М. Пушанко, Л.О. Орлов, В.Г.Мирончук та інш./ За ред. Гулого І.С. – Вінниця; Нова книга. 2001. – 576с.
  9. Общая технология получения и переработки мяса / Рогов И.А., Забашта А.Г., Казюлин Г.П.– М.: Колос, 1999. – 367 с.
  10. Переработка продукции растительного и животного происхождения/ Под ред. А.В. Богомолова и Ф.В. Перцевого. – СПб: ГИОРД, 2001. – 336 с.
  11. Переработка птицы / Н.С. Митрофанов, Ю.А. Плясов, Е.Г. Шумков и др. – М.: Агропромиздат, 1991. – 303 с.
  12. Практикум по основам расчета и конструирования машин и аппаратов перерабатывающих производств/ В.М.Зимняков, И.В. Назаров, А.И. Удовин, С.В. Щербина: Уч. Пособие. – Пенза: Пензенская ГСХА, 2003. – 312 с.
  13. Производство мясных полуфабрикатов и быстрозамороженных блюд. / И.А. Рогов, А.Г.Забашта, Р.М. Ибрагимов и др. – М.: «Колос», – 335 с.
  14. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва: Навч. посібник/ О.В. Гвоздєв, Ф.Ю. Ялпачик, Ю.П. Рогач, Л.М. Кюрчева/ За ред. О.В. Гвоздєва. – Суми: Довкілля, 2004. – 420 с.
  15. Технологическое оборудование мясокомбинатов / С.А. Бредихин, ОЗ. Бредихина, Ю.В., Космодемьянский и др. – М.: Колос, – 392 с
  16. Технологическое оборудование для переработки продукции животноводства/ Курочки А.А., Ляшенко В.В., Под общей ред.. В.М. Баутина. – М.: Информагротех, 1998. – 308 с.
  17. Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Климека. – К.: Вища освита, 2006. – 640 с.
  18. Технология мяса и мясопродуктов / Л.Т. Алехина, А.С. Большаков, В.Г. Боресков и др. – М.: Агропромиздат, 1988. – 576 с.
  19. Технологія переробки продукції тваринництва/ О.В. Богомолов, Ф.В. Перцевий, О.М. Сафонова та ін. – Х.: Вид – во Навч. – метод. Центру заоч. Навчання с.-г. вузів України, 2001. – 241 с.
  20. Черевко О.І., Сафонова О.М., Богомолов О.В. Переробка сировини тваринного походження: Навч. посібник/ Харк. Держ. акад. технол. та орг. харчування. Х., 2002. – 206 с.

66 Comments

  1. I am glad for writing to make you know what a nice encounter my wife’s girl had studying your web site. She mastered several pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping nature to let other individuals with ease know precisely some problematic subject matter. You truly exceeded people’s expectations. Thank you for producing these practical, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Kate.

  2. If you can think of it after eating for a long time To refrain from eating the drug But if it is an important drug that should be taken continuously May also take small meals to take the medicine.

  3. Hi there would you mind stating which blog platform you’re using?
    I’m going to start my own blog soon but I’m
    having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
    The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
    P.S Apologies for being off-topic but I had
    to ask! asmr 0mniartist

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*