Контрольні запитання та тести

  1. Які зміни в м’ясі проходять після забою тварин ?
  2. Розкрийте поняття автолізу.
  3. Якими заходами можна прискорити дозрівання м’яса ?
  4. Розкрийте причини виникнення загару м’яса.
  5. Поясніть вплив мікроорганізмів на якість м’яса.
  6. Чинники, які поліпшують мікробіологічний стан м’яса при забої.
  7. Чинники, що уповільнюють мікробіологічні процеси в м’ясі.
  8. Розкрийте поняття гнильного псування м’яса.
  9. Охарактеризуйте мікроорганізми, які використовуються при виробництві ковбасних виробів.
  10. Назвіть функціонально-технологічні властивості м’яса.
  11. Охарактеризуйте прийоми поліпшення функціонально-технологічних властивостей м’ясної сировини
  12. Якими показниками характеризується якість м’яса?
  13. Вкажіть способи поліпшення консистенції м’яса.
  14. Які показники відносяться до фізичних властивостей м’яса?
  15. Охарактеризуйте три групи небезпечних токсикантів м’яса.

 

Тест ВЛАСТИВОСТІ М’ЯСА

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*