Зміст

            Передмова

  1. Класифікація ковбасних виробів
  2. Сировина для ковбасних виробів
  3. Ковбасні оболонки
  4. Підготовка сировини
  5. Приготування фаршу
  6. Формування батонів
  7. Термічна обробка
  8. Особливості виробництва окремих ковбасних виробів
  9. Виробництво ліверних ковбас
  10. Виробництво кров’яних ковбас
  11. Виробництво паштетів, садьтисонів та холодців
  12. Контроль якості готової продукції
  13. Зберігання і упаковка ковбасних виробів

Контрольні запитання та тести

Список рекомендованої літератури

5 Comments

  1. M.E.C Mon Electricien Catalan
    44 Rue Henry de Turenne
    66100 Perpignan
    0651212596

    Electricien Perpignan

    Hey! Would you mind if I share your blog with my twitter group?
    There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content.
    Please let me know. Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*