Список рекомендованої літератури

  1. Антипова Л.В., Глотова И.А., Рогов И.А. Методы исследования мяса и мясных продуктов. – М.: Колос, 2001. – 570 с.
  2. Береза И.Г. Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных. – Киев.: Урожай, 1991. – 270 с.
  3. Корнюшко Л.М. Оборудование для производства колбасных изделий. Справочник – М: Колос, 1993. – 304 с.
  4. Машини та обладнання переробних виробництв: Навч. посібник/ О.В. Дацишин, А.І. Ткачук, Д.С.Чубов та ін.., За ред. О.В. Дацишина.- К.:Вища освіта, 2005. – 159 с.
  5. Машины и аппараты пищевых производств/ С.Т. Антипов, И.Т. Крестов, А.Н. Остриков и др.: В 2 кн. – М.: Высшая шк., 2001. – Кн. 1. – 703 с.; Кн. 2. – 608 с.
  6. Механізація переробної галузі агропромислового комплексу: Навч. посібник /
    О.В. Гвоздєв, Ф.Ю. Ялпачик, Ю.П. Рогач, М.М. Сердюк. – К.: Вища освіта. 2006. – 479 с.
  7. Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва: Навч. посібник / П.С. Берник, З.А. Стецько, І.П. Паламарчук, В.В. Яськов, І.А. Зозуляк. – Львів: Львівська політехніка, 2004. – 336 с.
  8. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості / І.С. Гулий, М.М. Пушанко, Л.О. Орлов, В.Г.Мирончук та інш./ За ред. Гулого І.С. – Вінниця; Нова книга. 2001. – 576с.
  9. Общая технология получения и переработки мяса / Рогов И.А., Забашта А.Г., Казюлин Г.П.– М.: Колос, 1999. – 367 с.
  10. Переработка продукции растительного и животного происхождения/ Под ред. А.В. Богомолова и Ф.В. Перцевого. – СПб: ГИОРД, 2001. – 336 с.
  11. Переработка птицы / Н.С. Митрофанов, Ю.А. Плясов, Е.Г. Шумков и др. – М.: Агропромиздат, 1991. – 303 с.
  12. Практикум по основам расчета и конструирования машин и аппаратов перерабатывающих производств/ В.М.Зимняков, И.В. Назаров, А.И. Удовин, С.В. Щербина: Уч. Пособие. – Пенза: Пензенская ГСХА, 2003. – 312 с.
  13. Производство мясных полуфабрикатов и быстрозамороженных блюд. / И.А. Рогов, А.Г.Забашта, Р.М. Ибрагимов и др. – М.: «Колос», – 335 с.
  14. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва: Навч. посібник/ О.В. Гвоздєв, Ф.Ю. Ялпачик, Ю.П. Рогач, Л.М. Кюрчева/ За ред. О.В. Гвоздєва. – Суми: Довкілля, 2004. – 420 с.
  15. Технологическое оборудование мясокомбинатов / С.А. Бредихин, ОЗ. Бредихина, Ю.В., Космодемьянский и др. – М.: Колос, – 392 с
  16. Технологическое оборудование для переработки продукции животноводства/ Курочки А.А., Ляшенко В.В., Под общей ред.. В.М. Баутина. – М.: Информагротех, 1998. – 308 с.
  17. Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Климека. – К.: Вища освита, 2006. – 640 с.
  18. Технология мяса и мясопродуктов / Л.Т. Алехина, А.С. Большаков, В.Г. Боресков и др. – М.: Агропромиздат, 1988. – 576 с.
  19. Технологія переробки продукції тваринництва/ О.В. Богомолов, Ф.В. Перцевий, О.М. Сафонова та ін. – Х.: Вид – во Навч. – метод. Центру заоч. Навчання с.-г. вузів України, 2001. – 241 с.
  20. Черевко О.І., Сафонова О.М., Богомолов О.В. Переробка сировини тваринного поход- ження: Навч. посібник/ Харк. Держ. акад. технол. та орг. харчування. Х., 2002. – 206 с.

8 Comments

  1. Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through sone of the
    posat I realized it’s neww to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookkmarking and checking back frequently!

  2. M.E.C Mon Electricien Catalan
    44 Rue Henry de Turenne
    66100 Perpignan
    0651212596

    Electricien Perpignan

    Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished
    to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog
    posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I
    hope you write again very soon!

  3. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog based upon on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.|

  4. Needed to write you this very small word to help thank you very much yet again with the superb tricks you have shown on this website. This is so unbelievably open-handed with you to provide without restraint what exactly numerous people would have supplied for an electronic book to make some profit on their own, principally since you might well have tried it in the event you desired. Those tactics in addition worked to become good way to realize that some people have the identical keenness similar to my personal own to realize significantly more when it comes to this matter. I believe there are several more pleasant sessions up front for people who scan through your site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*