Контрольні запитання та тести

  1. Асортимент, класифікація ковбасних виробів.
  2. Особливості технології виробництва групи варених ковбас.
  3. Особливості технології виробництва групи копчених ковбас.
  4. Особливості технології виробництва групи ліверних ковбас.
  5. Охарактеризуйте методи контролю якості ковбасних виробів.
  6. Перелічіть ознаки несвіжості ковбасних виробів та копченостей.
  7. Перелічіть специфічні та неприпустимі дефекти ковбасних виробів.
  8. Пакувальні матеріали для ковбасних виробів та копченостей.
  9. Охарактеризуйте умови зберігання м’ясних копченостей та ковбасних виробів.

Тест ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*