Зміст

Передмова

  1. Класифікація м’яса за термічним станом та зміни при його зберіганні
  2. Охолодження м’яса
  3. Заморожування м’яса
  4. Теплова обробка м’яса
  5. Сушка м’яса
  6. Посол м’яса
  7. Копчення м’яса
  8. Використання хімічних речовин – консервантів і біозахист
  9. Виробництва м’ясних напівфабрикатів
    • Класифікація напівфабрикатів
    • Виробництво крупношматкових м’ясних напівфабрикатів
    • Виробництво порційних м’ясних напівфабрикатів
    • Виробництво дрібношматкових напівфабрикатів
    • Виробництво панірованих напівфабрикатів
    • Виробництво січених напівфабрикатів
    • Виробництво фасованого м’яса
  10. Виробництво м’ясокопченостей
    • Класифікація м’ясокопченостей
    • Сировина для копченостей
    • Технологічний процес виробництва м’ясних копченостей

Контрольні запитання та тести

Список рекомендованої літератури

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*