Контрольні запитання та тести

  1. Наведіть класифікацію м’яса за термічним станом.
  2. Охарактеризуйте процеси охолодження, заморожування та розморожування м’яса.
  3. Способи подовження строків зберігання охолодженого м’яса.
  4. Назвіть види теплової обробки м’яса.
  5. З якою метою і якими методами проводиться сушка м’яса?
  6. Мета та способи посолу та копчення м’яса.
  7. Які речовини використовуються для хімічного консервування м’яса?
  8. Наведіть класифікацію та особливості виробництва окремих груп м’ясних напівфабрикатів.
  9. Асортимент, класифікація та особливості технології виробництва м’ясних копчених виробів.

Тест ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ М’ЯСОПРОДУКТІВ

 

1 Trackback / Pingback

  1. Зміст | НАУКОВО-ТЕХНІЧНА БІБЛІОТЕКА

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*