Зміст

Передмова

1 Види і породи забійних тварин
2 М’ясо як сировина для м’ясної промисловості
3 Фізіологічні норми споживання м’яса та його енергетична цінність
4 Технологія забою сільськогосподарських тварин і птиці

4.1 Первинна переробка забійних тварин
4.2 Забій тварин
4.3 Знекровлення
4.4 Первинна обробка
4.5 Розпилювання та туалет туш
4.6 Оцінка якості і сортування туш
4.7 Таврування м’ясних туш

5 Технологічні лінії забою сільськогосподарських тварин і птиці

5.1 Конвеєрна лінія для переробки великої рогатої худоби
5.2 Лінії забою свиней
5.3 Конвеєрна лінія для переробки дрібної рогатої худоби
5.4 Лінія для забою та переробки птиці
5.5 Універсальні конвеєрні і потоково-механізовані лінії

6 Переробка худоби на підприємствах малої потужності і в місцях вирощування
7 Переробка птиці

7.1 Технологія переробки птиці
7.2 Потоково-механізовані лінії для переробки птиці

8 Переробка кролів

8.1 Технологія переробки кролів
8.2 Потоково-механізовані лінії для забою і переробки кролів

9 Машини й обладнання для забою великої рогатої худоби і свиней

9.1. Класифікація машин й обладнання для забою великої рогатої худоби і свиней
9.2 Підвісний транспорт
9.3. Машини й обладнання для оглушення, забою та знекровлення
9.4 Обладнання для знімання й обробки шкур
9.5 Обладнання для обробки туш
9.6 Машини й обладнання для оброблення туш

10. Машини й обладнання для забою птиці й обробки тушок

10.1. Підвісний транспорт, устаткування для оглушення, забою і знекровлення
10.2 Машини для теплової обробки тушок і зняття оперення
10.3. Машини для туалету тушок, патрання, сортування й пакування

Контрольні запитання

Список рекомендованої літератури

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*