Контрольні запитання та тести

  1. Перерахуйте способи обробки свинячих туш.
  2. Послідовність виконання технологічного процесу на конвейєрній лінії забою свиней і оброблення туш із зйомкою шкур.
  3. Послідовність виконання технологічного процесу на конвейєрній лінії забою свиней і оброблення туш із зйомкою крупона і без зйомки шкури.
  4. Перерахуйте обладнання конвейєрної лінії забою дрібної рогатої худоби і оброблення туш.
  5. Які особливості переробки худоби на підприємствах малої потужності і в місцях вирощування.
  6. Перерахуйте обладнання потоково-механізованої лінії для переробки птиці.
  7. Перерахуйте обладнання потоково-механізованої лінії для забою і переробки кролів.
  8. Назвіть основне обладнання для забою ВРХ та свиней.
  9. Дайте класифікацію підвісних шляхів.
  10. Вимоги безпеки при експлуатації підвісних конвеєрів.
  11. Назвіть способи оглушення тварин.
  12. Бокс для оглушення ВРХ, будова та принцип дії.
  13. Назвіть обладнання для знекровлення.
  14. Назвіть обладнання для знімання шкіри.
  15. Шпарка, призначення та основне обладнання.
  16. Скребмашина, будова та принцип дії.
  17. Опалювальне обладнання, будова та принцип дії.
  18. Назвіть обладнання для розпилювання туш.
  19. Автоматична установка для розрубки туш свиней на напівтуші, будова та принцип дії.
  20. Назвіть основне обладнання для забою птиці.
  21. Схема навішення птиці на конвеєр забою.
  22. Схема пристрою для оглушення птиці.
  23. Машина зовнішнього забою, будова та принцип дії.
  24. Назвіть машини для теплової обробки тушок і зняття оперення
  25. Назвіть машини для туалету тушок, патрання, сортування й пакування.

тест ТЕХНОЛОГІЯ І МЕХАНІЗАЦІЯ ОТРИМАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*