Контрольні запитання та тести

  1. Перелічіть способи зберігання і транспортування борошна.
  2. Наведіть класифікацію транспортуючих установок для борошна.
  3. Які ви знаєте основні види механічного транспортного обладнання?
  4. Яке устаткування для безтарного зберігання борошна ви знаєте?
  5. Назвіть характеристику, призначення, будову і принцип дії шлюзових живильників.
  6. Опишіть устаткування для зберігання і транспортування сипучої додаткової сировини.
  7. Яке обладнання використовують для приготування і транспортування сольового розчину на хлібопекарських підприємствах?
  8. В чому полягають труднощі пневмотранспортування цукру?
  9. Як досягається однорідність маргаринової емульсії?
  10. Опишіть шлях надходження дріжджового молока на хлібопекарське підприємство.
  11. Що обмежує тривалість зберігання сироватки?
  12. В чому переваги і недоліки шлюзових та шнекових живильників?
  13. Призначення і види циркуляційних столів.
  14. Опишіть основні частини і схему роботи установки для санітарної обробки лотків.
  15. Які бувають види і призначення вагонеток, опишіть їх конструкцію?
  16. Перелічіть типи і призначення лотків.
  17. Які види терезів товарних існують за їх призначенням?
  18. Опишіть принцип дії електронно-тензометричного вагового пристрою
  19. В чому полягає відмінність конструкції різних видів циркуляційних столів?

Тест “Приймання та зберігання сировини для виробництва хлібобулочних виробів”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*