Контрольні запитання та тести

  1. Наведіть класифікацію обладнання для вистоювання шматків тіста.
  2. Яке обладнання для попереднього вистоювання тіста Ви знаєте?
  3. Опишіть конструкцію і порядок роботи шафи попереднього вистоювання тіста.
  4. Перелічіть види обладнання для остаточного вистоювання тіста.
  5. Які основні складові частини і порядок роботи шафи для остаточного вистоювання тіста?
  6. Назвіть варіанти схем установки конвеєрних агрегатів для остаточного вистоювання заготовок.
  7. Опишіть конструкцію уніфікованої шафи остаточного вистоювання А2-ХРА.
  8. Які правила експлуатації шаф і агрегатів остаточного вистоювання?
  9. Назвіть призначення і наведіть функціональну схему технологічного кондиціонера Ш2-ХКА.
  10. В чому полягає призначення і схеми посадкових механізмів?
  11. Опишіть конструкцію і принцип роботи стрічкового автоукладальника “Київський”.
  12. Які відмінності між конструкціями розподільних пристроїв посадкових механізмів?
  13. Які способи передачі тепла при випіканні хліба?
  14. Надайте класифікацію хлібопекарських печей.
  15. Де застосовуються і які бувають види тупикових печей?
  16. В чому полягає будова і порядок роботи печі А2-ХНП/10?
  17. Опишіть основні складові частини дво- і трикамерних шаф.
  18. Надайте схему роботи етажеркових тупикових печей.
  19. Які складові частини і порядок роботи тунельних тупикових печей? Наведіть приклади видів обігріву хлібу у таких печах.
  20. Опишіть будову тунельної печі БН-25 і надайте схему її обігрівання.
  21. Які основні вимоги до хлібопекарських печей?
  22. В чому полягає порядок технічного обслуговування і вимоги техніки безпеки при роботі з печами?
  23. Які суттєві відмінністі між тунельними і тупиковими печами?

 

ТЕСТ “Вистоювання тіста та випікання хліба”

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*