Зміст

Передмова

1. Устаткування для змішування борошна

2  Класифікація просіювачів борошна

3  Просіювачі з плоскими ситами.

4  Просіювачі з нерухомими барабанними ситами.

  Просіювач марки “Піонер”.

  Просіювач марки П2-П.

Просіювач “Воронеж”.

Просіювач фірми “Бюлер”

  Просіювач марки Ш2-ХМВ (Ш2-ХМВ-01).

5  Просіювачі з барабанними ситами, що обертаються.

  Просіювач марки П-5.

  Універсальний просіювач А2-ХПВ.

  Просіювач марки А2-ХПГ.

  Пірамідальний бурат.

  Пірамідальний бурат ПБ-1,5.

  Просіювач ПР-100-1.

6  Устаткування для підготовки допоміжних продуктів

Установки для розчинення солі.

  Обладнання для приготування цукрово-сольового розчину, цукро- і жиророзчинників, маслотопки.

Устаткування для приготування заквасок і дріжджового розчину.

7  Класифікація обладнання для дозування сировини

8  Устаткування для дозування борошна

  Дозатори для борошна безперервної дії

Дозатори для борошна періодичної дії.

9 Устаткування для дозування води і рідких компонентів

Дозатори безперервної дії

Дозатори періодичної дії

  Дозатори для опари, тіста і розчинів солі

10  Основні відомості про експлуатацію обладнання і охорону праці

Контрольні запитання та тести

Список літератури

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*