Список рекомендованої літератури

  1. Бредихин С.А., Космодемьянский Ю.В., Юрин В.Н. Технология и техника переработки молока. – М.: Колос, 2001. – 400 с.
  2. Галат Б.Ф., Машкин Н.И., Козача Л.Г. Справочник по технологии молока. – К.: Урожай, 1990. – 192 с.
  3. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія виробництва молока і молочних продуктів: Навч. видання.- К.: Вища освіта, 2006 – 351 с.
  4. Машкін М.І. Молоко і молочні продукти. – К.: Урожай, 1996. – 336 с.
  5. Машкін М.І. Первинна обробка і переробка молока. – К.: Урожай, 1994. – 237 с.
  6. Технология молока и молочних продуктов / Г.Н. Крусь, А.Г. Храмцов, З.В. Волокитина, С.В. Карпычев/ Под ред. А.М. Шалыгиной . – М.: Колос, 2004. – 455 с.
  7. Шалыгина А.М., Калинина Л.В. Общая технология молока и молочных продуктов. М.: Колос, 2004. – 196 с.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*