Контрольні запитання та тести

  1. Класифікація способів засолювання м’ясопродуктів
  2. Назвіть обладнання для засолювання і дозрівання м’ясопродуктів.
  3. Для яких цілей використовують засолювальний шприц?
  4. Посолочний автомат ФАП, будова та принцип дії.
  5. Принцип дії безголчастого ин’єктора.
  6. Для яких цілей використовують масажер?
  7. Назвіть обладнання для дозрівання м’яса при засолюванні.
  8. Вимоги безпеки при засолюванні м’яса.
  9. Класифікація обладнання для формування ковбасних виробів.
  10. Шприци, будова та принцип дії.
  11. Наведіть вимоги до шприців.
  12. Охарактеризуйте схеми роботи шприців.
  13. Охарактеризуйте принципи дії автоматів для формування сосисок і ковбас.
  14. Автомат котлетний будова та принцип дії.
  15. Автомат пельменний будова та принцип дії.
  16. Особливості роботи потокових лінії для формування м’ясопродуктів.
  17. Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для формування м’ясопродуктів.

Тест ЗАСОЛЮВАННЯ ТА ФОРМУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТІВ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*