Список рекомендованої літератури

  1. Антипова Л.В., Глотова И.А., Рогов И.А. Методы исследования мяса и мясных продуктов. – М.: Колос, 2001. – 570 с.
  2. Береза И.Г. Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных. – Киев.: Урожай, 1991. – 270 с.
  3. Корнюшко Л.М. Оборудование для производства колбасных изделий. Справочник – М: Колос, 1993. – 304 с.
  4. Машини та обладнання переробних виробництв: Навч. посібник/ О.В. Дацишин, А.І. Ткачук, Д.С.Чубов та ін.., За ред. О.В. Дацишина.- К.:Вища освіта, 2005. – 159 с.
  5. Машины и аппараты пищевых производств/ С.Т. Антипов, И.Т. Крестов, А.Н. Остриков и др.: В 2 кн. – М.: Высшая шк., 2001. – Кн. 1. – 703 с.; Кн. 2. – 608 с.
  6. Механізація переробної галузі агропромислового комплексу: Навч. посібник /
    О.В. Гвоздєв, Ф.Ю. Ялпачик, Ю.П. Рогач, М.М. Сердюк. – К.: Вища освіта. 2006. – 479 с.
  7. Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва: Навч. посібник / П.С. Берник, З.А. Стецько, І.П. Паламарчук, В.В. Яськов, І.А. Зозуляк. – Львів: Львівська політехніка, 2004. – 336 с.
  8. Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості / І.С. Гулий, М.М. Пушанко, Л.О. Орлов, В.Г.Мирончук та інш./ За ред. Гулого І.С. – Вінниця; Нова книга. 2001. – 576с.
  9. Общая технология получения и переработки мяса / Рогов И.А., Забашта А.Г., Казюлин Г.П.– М.: Колос, 1999. – 367 с.
  10. Переработка продукции растительного и животного происхождения/ Под ред. А.В. Богомолова и Ф.В. Перцевого. – СПб: ГИОРД, 2001. – 336 с.
  11. Переработка птицы / Н.С. Митрофанов, Ю.А. Плясов, Е.Г. Шумков и др. – М.: Агропромиздат, 1991. – 303 с.
  12. Практикум по основам расчета и конструирования машин и аппаратов перерабатывающих производств/ В.М.Зимняков, И.В. Назаров, А.И. Удовин, С.В. Щербина: Уч. Пособие. – Пенза: Пензенская ГСХА, 2003. – 312 с.
  13. Производство мясных полуфабрикатов и быстрозамороженных блюд. / И.А. Рогов, А.Г.Забашта, Р.М. Ибрагимов и др. – М.: «Колос», – 335 с.
  14. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва: Навч. посібник/ О.В. Гвоздєв, Ф.Ю. Ялпачик, Ю.П. Рогач, Л.М. Кюрчева/ За ред. О.В. Гвоздєва. – Суми: Довкілля, 2004. – 420 с.
  15. Технологическое оборудование мясокомбинатов / С.А. Бредихин, ОЗ. Бредихина, Ю.В., Космодемьянский и др. – М.: Колос, – 392 с
  16. Технологическое оборудование для переработки продукции животноводства/ Курочки А.А., Ляшенко В.В., Под общей ред.. В.М. Баутина. – М.: Информагротех, 1998. – 308 с.
  17. Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Климека. – К.: Вища освита, 2006. – 640 с.
  18. Технология мяса и мясопродуктов / Л.Т. Алехина, А.С. Большаков, В.Г. Боресков и др. – М.: Агропромиздат, 1988. – 576 с.
  19. Технологія переробки продукції тваринництва/ О.В. Богомолов, Ф.В. Перцевий, О.М. Сафонова та ін. – Х.: Вид – во Навч. – метод. Центру заоч. Навчання с.-г. вузів України, 2001. – 241 с.
  20. Черевко О.І., Сафонова О.М., Богомолов О.В. Переробка сировини тваринного поход- ження: Навч. посібник/ Харк. Держ. акад. технол. та орг. харчування. Х., 2002. – 206 с.

127 Comments

  1. M.E.C Mon Electricien Catalan
    44 Rue Henry de Turenne
    66100 Perpignan
    0651212596

    Electricien Perpignan

    If some one needs to be updated with most up-to-date technologies
    therefore he must be pay a quick visit this
    website and be up to date everyday.

  2. I am glad for writing to make you know what a incredible encounter my friend’s girl gained studying your web page. She learned plenty of pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping mood to let other folks smoothly know just exactly several multifaceted subject matter. You truly exceeded our own expectations. Thank you for offering these necessary, safe, explanatory and even fun tips about this topic to Julie.

  3. Pretty element of content. I simply stumbled upon your weblog and in accession capital to claim that
    I get in fact loved account your weblog posts. Anyway I will be subscribing on your augment
    or even I success you get right of entry to persistently fast.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*