Контрольні запитання та тести

  1. Назвіть способи подрібнення м’яса.
  2. Назвіть вимоги до машин для подрібнення м’яса.
  3. Дайте класифікацію та основні вимоги до вовчків.
  4. Будова та принцип дії вовчків.
  5. Дайте схеми машин для пластування шпику.
  6. Шпигорізки, класифікація, будова та принцип дії.
  7. Дайте класифікацію та основні вимоги до куттерів.
  8. Куттер, призначення та принцип дії.
  9. Дайте класифікацію подрібнювачів фаршу.
  10. Колоїдний млин, будова та принцип дії.
  11. Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для подрібнювання.
  12. Способи перемішування та класифікація машин
  13. Фаршмішалка, будова та принцип дії.
  14. Які робочі органи використовуються у фаршмішалках?
  15. Принцип дії фаршезмішувача.
  16. Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для виробництва фаршу.

Тест ВИРОБНИЦТВО КОВБАСНОГО ФАРШУ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*