Зміст

            Передмова

  1.  Класифікація способів та обладнання для теплової обробки м’ясопродуктів
  2.  Обладнання для варіння, запікання та охолодження
  3.  Обладнання для пастеризації і стерилізації
  4. Обладнання для копчення
  5. Основні види тари й матеріалів та обладнання для впакування м’ясних продуктів
  6.  Обладнання для вакуумного впакування м’ясопродуктів
  7.  Обладнання для впакування м’ясопродуктів у тару
  8.  Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для теплової обробки та впакування м’ясопродуктів

Контрольні запитання та тести

5 Comments

  1. M.E.C Mon Electricien Catalan
    44 Rue Henry de Turenne
    66100 Perpignan
    0651212596

    Electricien Perpignan

    I just like the valuable information you provide to your articles.

    I will bookmark your blog and test again right here frequently.
    I’m relatively certain I’ll learn a lot of new stuff
    proper right here! Good luck for the following!

  2. Hey! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? With thanks|

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*