Контрольні запитання та тести

  1. Способи теплового оброблення м’ясопродуктів.
  2. Дайте класифікацію теплового обладнання.
  3. Охарактеризуйте обладнання для варіння, запікання й охолодження м’яса та м’ясопродуктів.
  4. Котел варильний електричний типу, будова та принцип дії.
  5. Апарат для варіння м’яса в шматках, будова та принцип дії.
  6. Термокоагулятор, будова та принцип дії.
  7. Яке обладнання застосовують для пастеризації і стерилізації?
  8. Автоклав вертикальний двосітковий, будова та принцип дії.
  9. Дайте класифікацію обладнання для копчення.
  10. Способи одержання коптильного диму.
  11. Димогенератор, будова та принцип дії.
  12. Термокамера, будова та принцип дії.
  13. Принцип роботи універсальної термокамери.
  14. Особливості роботи малогабаритної електрокоптильної установки.
  15. Автокоптилка, будова та принцип дії.
  16. Тунельний термоагрегат, будова та принцип дії.
  17. Вимоги безпеки при експлуатації обладнання для теплової обробки м’ясопродуктів.
  18. Основні види тари й матеріалів для впакування м’ясних продуктів.
  19. Призначення впакування м’ясних продуктів.
  20. Пакувальні матеріали, види та класифікація.
  21. Способи впакування м’ясних продуктів.
  22. Вимоги до пакувальних матеріалів.
  23. Класифікація обладнання для впакування м’ясних продуктів.
  24. Назвіть обладнання для вакуумного упакування м’ясопродуктів.
  25. Назвіть обладнання для впакування м’ясопродуктів у напівтверду тару.
  26. Назвіть обладнання для впакування м’ясопродуктів у тверду тару.
  27. Вимоги безпеки при експлуатації пакувального обладнання.

Тест ТЕПЛОВА ОБРОБКА ТА ВПАКУВАННЯ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*